Nova reunió

Yolanda Díaz: «Lluitaré perquè tinguem un acord sobre la pròrroga dels ertos»

Aquesta tarda es reprèn la taula i els treballs de la negociació

Yolanda Díaz: «Lluitaré perquè tinguem un acord sobre la pròrroga dels ertos»

EUROPA PRESS / JESÚS HELLÍN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha assegurat aquest diumenge que lluitarà per tenir un acord sobre la pròrroga dels expedients de regulació temporal d’ocupació (erto) i que tots els agents socials estan treballant per a aconseguir-ho.

Díaz, que ha fet aquestes declaracions abans de participar a l’acte del centenari del PCE, ha assegurat que aquesta mateixa tarda es reprèn la taula i els treballs de la negociació.

«Protecció social»

Notícies relacionades

«Hi haurà protecció social». «La millor protecció social per a empreses i treballadors», ha assegurat. Treball i Seguretat Social advoquen per renovar quatre mesos més les ajudes públiques a empreses i treballadors, que vencen el 30 de setembre, tot i que les empreses desconfien del nou sistema plantejat per Escrivá.

Preguntada per les relacions amb el Ministeri de Seguretat Social, després que en les últimes reunions no hi assistís cap representant de d’aquest Ministeri, ha manifestat que «no hi ha cap disintonía», i que estan treballant «conjuntament».