Mobilitat sota control

La Casa Seat reforça la formació en seguretat amb un simulador de tomb

  • A partir de demà i fins a finals d’octubre la Casa Seat convida els visitants a una experiència única en què coneixeran tot allò necessari per actuar amb seguretat en casos extrems de bolcar a la carretera i aprendran tècniques per evitar accidents.

1
Es llegeix en minuts

La Casa Seat, el punt de trobada de mobilitat, tecnologia i connectivitat que la marca espanyola té al centre de Barcelona estrena avui una proposta de gran interès en matèria de seguretat al volant. A la primera planta de l’edifici situat a la confluència de Passeig de Gràcia i l’Avinguda Diagonal s’oferirà als visitants unes sessions formatives amb simulador de tomb.

Com a part de l’experiència ‘Enjoy your drive’, un equip de formadors especialitzats mostrarà quins passos s’han de seguir per garantir la seva integritat en tot moment. També es farà una formació didàctica en primers auxilis amb exemples pràctics, on s’explicarà, entre d’altres, la maniobra Rautek; tècnica clau per treure una persona atrapada en un vehicle sense posar-la en perill.

Notícies relacionades

A més, gràcies a Cognifit, els participants tindran l’oportunitat de fer un test d’avaluació cognitiva per conèixer les seves pròpies capacitats a l’hora de conduir. «Malgrat que cada dia es fabriquen cotxes més segurs, el factor humà sempre és el principal causant d’un accident de trànsit. D’aquí la importància de tenir bons hàbits en la conducció», assenyala Gabriele Palma, director de Casa Seat. En tot moment s’ha insistit en la necessitat de cenyir-se al protocol PAS (‘protegir, avisar i socórrer’) que la Direcció General de Trànsit aconsella.

La iniciativa serà present a la Casa Seat fins a finals d’octubre i per accedir a la possibilitat de participar en aquestes demostracions caldrà acreditar-se a través de la web de la Casa Seat www.casa.seat)

Temes:

Seat