Serveis immobiliaris

Housfy tanca una ronda de finançament de 10 milions d’euros

Aquesta ronda servirà per impulsar el negoci a nivell internacional, amb Portugal com a primer objectiu

2
Es llegeix en minuts

La plataforma de serveis immobiliaris Housfy ha tancat una ronda de finançament de 10 milions d’euros destinats a invertir en el seu desenvolupament digital i reforçar la seva expansió internacional. En la ronda hi han participat, d’entre altres, els fons Seaya Ventures, Torch Capital, DN Capital i Cathay Capital, a través de C. Entrepaneurs, que ja van tenir un paper actiu en operacions similars, a més d’Aldea Ventures i CDTI, que ho fan per primera vegada.

La companyia ha assegurat, en un comunicat, que la inversió s’utilitzarà també per millorar l’experiència del client, a través de la simplificació de processos. Respecte a la seva expansió internacional, la plataforma ‘online’ de serveis immobiliaris té per objectiu prioritari desembarcar a Portugal. Amb 200 treballadors a les seves oficines del 22@ de Barcelona. La companyia preveu facturar 15 milions d’euros el 2021, un 140% més que el 2020.

Housfy preveu integrar una desena de nous serveis a la seva plataforma en els pròxims mesos. Aquesta plataforma permet contractar serveis i fer qualsevol gestió entorn de la vivenda: compravenda, gestió hipotecària, lloguers, reformes, mudances, serveis per a empreses immobiliàries, venda directa de vivenda en 24 hores, corredoria d’assegurances, subministraments i molts més que seran integrats en els pròxims mesos.

Notícies relacionades

Aquesta ronda també servirà per impulsar el negoci a nivell internacional, amb Portugal com a primer objectiu de la companyia. Housfy assegura que ha venut prop de 5.000 vivendes i ha gestionat més de 2.000 hipoteques com a ‘broker’ certificat. «La ronda de finançament ens servirà per continuar creixent i invertir en l’experiència d’usuari. No hi ha tecnologia que valgui sense una bona experiència per part del client, aquest és el nostre focus més gran ara mateix. Tenim un gran repte al davant: simplificar el procés dels serveis immobiliaris perquè tots els usuaris puguin portar a terme qualsevol gestió relativa a la vivenda de manera fàcil i senzilla des d’una mateixa plataforma», afirma Albert Bosch, CEO i fundador de Housfy.

Seaya Ventures, fons de Capitals de Risc líder a Europa i l’Amèrica Llatina, continua amb la seva aposta pel mercat ‘proptech’. Entre la resta d’inversors s’inclou el reconegut fons d’inversió britànic DN Capital, que va ser inversor de Purplebricks, la ‘proptech’ que comercialitza més de 50.000 immobles al Regne Unit i que cotitza a la borsa. També destaca Torch Capital, un fons dels EUA que va invertir en la ‘proptech’ Compass, valorada en més de 4 bilions de dòlars. L’operació ha comptat també amb Cathay Capital a través de C. Entrepreneurs. A més, des d’ara, Aldea Capital i CDTI (Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial) se sumen a l’accionariat mitjançant l’última ronda de finançament.

Temes:

Startups