Després de l’anunci de Sánchez

El PP rebutja la pujada de l’SMI perquè és un ‘pedaç’ a altres problemes

El PP rebutja la pujada de l’SMI perquè és un ‘pedaç’ a altres problemes

JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

El PP no creu que sigui el moment per apujar el salari mínim interprofessional (SMI). Moments després que Pedro Sánchez anunciés el seu compromís d’un increment «imminent», el secretari general dels populars, Teodoro García Egea, ha assegurat que «per ajudar a tots els espanyols, el que ha de fer és baixar el preu de la llum, la inflació i el preu de la cistella de la compra». Totes les altres coses, han dit, són «pedaços».

Notícies relacionades

«El que està fent és perjudicar a tots els ciutadans i, a més de pujar els impostos, pujar-los el cost de la vida», ha lamentat el dirigent popular a València després de visitar les Falles. Així, ha insistit en diverses ocasions en la necessitat d’afrontar altres temes més prioritaris: «Tot el que no sigui baixar la cistella de la compra, el preu de la llum i la inflació, està suposant un pedaç que no ajuda les famílies».

També ha apuntat que les polítiques macroeconòmiques adoptades pel Govern de coalició en els últims mesos estan repercutint a l’economia de les famílies. «Quan les polítiques que es fan al Consell de Ministres no estan pensades per a la gent, qui les acaben pagant tot són les classes mitjanes».