Entrevista al ‘Wall Street Journal’

Marta Ortega fa un pas endavant: «Seré on l’empresa més em necessiti»

La filla d’Amancio Ortega es presenta com l’ànima creativa de Zara en una entrevista concedida a ‘The Wall Street Journal’

Marta Ortega fa un pas endavant: «Seré on l’empresa més em necessiti»
1
Es llegeix en minuts

Marta Ortega, filla d’Amancio Ortega, està «oberta» a adoptar el càrrec que Inditex consideri necessari per a ella, tot i que ha incidit que prefereix treballar a prop dels productes de la companyia, segons ha remarcat en una entrevista concedida a The Wall Street Journal Magazine en la qual es presenta com l’ànima creativa de l’empresa.

«Sempre seré en qualsevol lloc on l’empresa més em necessiti», ha explicat Marta Ortega. En aquest sentit, ha afegit que tot i que no té pensat adoptar un càrrec formal en l’executiva de l’empresa, hi està «oberta». «Per ser honesta, m’agradaria ser a prop del producte. Crec que és el que el meu pare sempre va fer», ha remarcat.

Notícies relacionades

En aquest sentit, i en el mateix article publicat aquest dimarts a la revista del diari nord-americà, l’actual president d’Inditex, Pablo Isla, ha afirmat que el paper de Marta Ortega a l’empresa serà més significatiu en la pròxima dècada a mesura que l’empresa augmenti el seu focus en la sostenibilitat.

Marta Ortega va començar a treballar a Inditex el 2007 com a associada de vendes a Londres després de graduar-se en International Business per l’European Business School de la Regent’s University de la capital britànica. Després d’exercir diverses tasques professionals en diferents destinacions internacionals i divisions, en l’actualitat el seu paper a Inditex està relacionat amb el disseny i desenvolupament de producte de Zara Woman.