Aposta estratègica

Mahou inverteix sis milions en la seva planta de Lleida

La inversió suposa incrementar en el 73% els recursos destinats a la fàbrica el 2020

Mahou inverteix sis milions en la seva planta de Lleida
1
Es llegeix en minuts

Mahou San Miguel ha anunciat aquest dijous una inversió de sis milions d’euros en la seva planta de producció de Lleida per cobrir la creixent demanda al mercat català. La firma cervesera ha decidit «prioritzar» la inversió en aquest centre que considera «estratègic», segons un comunicat de la firma. Mahou assegura que va realitzar compres de béns i serveis a Lleida per 8,5 milions d’euros el 2020. Amb aquesta inversió, Mahou preveu incrementar en el 73% aquest any les inversions realitzades el 2020 (uns 25 milions d’inversió en 10 anys).

Notícies relacionades

Els recursos es destinaran, fonamentalment, a projectes dirigits a la modernització dels processos, amb especial èmfasi en digitalització i compromís mediambiental. També ha previst la renovació i ampliació del magatzem d’empaquetament de llauna i cartró, que suposarà aquest any prop d’un milió d’euros d’inversió, i l’adaptació del centre de producció per a l’elaboració de noves referències (dos milions d’euros d’inversió).

Companyia familiar i líder del sector cerveser a Espanya amb una quota de producció de més del 32%, Mahou disposa de 10 centres d’elaboració de cervesa –vuit a Espanya i dos als EUA–, quatre brolladors d’aigua amb les seves plantes d’envasament i un equip de prop de 4.000 professionals. Té una àmplia cartera de cerveses nacionals on destaquen, entre d’altres, Mahou Cinco Estrellas, Sant Miquel Especial i Alhambra Reserva 1925; Sant Miquel 0,0, Sant Miquel ECO, Mahou Barrica i marques aptes per a celíacs com Sant Miquel Gluten Free i Mahou Cinco. També marques d’aigua com Solán de Cabras. La internacionalització és un dels eixos estratègics per al desenvolupament del seu negoci. En produeix més del 70% de la cervesa espanyola que es consumeix fora d’Espanya i és present a més de 70 països.

Temes:

Begudes Consum