Ocupació

Barcelona Activa engega un programa per a aturats o afectats per erto

La iniciativa està dirigida a 3.700 persones, de les quals 1.200 són joves

Barcelona Activa engega un programa per a aturats o afectats per erto

Archivo

1
Es llegeix en minuts

Barcelona Activa ha engegat el programa de recolzament ocupacional ‘Fem feina, fem futur’ dirigit a 3.700 persones –de les quals 1.200 joves– a l’atur o en expedient de regulació temporal d’ocupació (erto).

El projecte de l’empresa municipal està dotat d’1,35 milions d’euros dels fons del Centre de Coordinació de la Resposta Econòmica (Cecore), activats des de l’Ajuntament de Barcelona per «mitigar» la crisi de la Covid-19, ha explicat en un comunicat aquest diumenge.

‘Fem feina, fem futur’ comptarà amb un tècnic orientador a cada districte i atenció psicològica als participants, inclourà eines de recolzament i seguiment per a la gestió emocional i l’assoliment del seu projecte professional.

Notícies relacionades

D’altra banda, el programa ‘Fem feina, fem futur - Joves’, inclòs en el pla de Foment de l’Ocupació Juvenil de l’Ajuntament, té un pressupost de 12 milions d’euros i es dirigeix a aproximadament 15.000 menors de 30 anys per millorar la seva ocupabilitat amb «objectius d’eficiència social, equitat, de treball digne i de qualitat, i amb perspectiva de gènere».

El programa de Barcelona Activa consta d’un servei d’informació telemàtic i d’orientació professional per aconseguir la inserció laboral i els joves rebran acompanyament durant el seu itinerari d’inserció.

Temes:

Ocupació ERTO