Economia digital

Neix Bit2Me Pay, el ‘Bizum’ de les criptomonedes

  • El servei d’aquesta plataforma espanyola permet agilitar l’enviament i recepció d’actius digitals fins a un màxim de 2.000 euros diaris

Neix Bit2Me Pay, el ‘Bizum’ de les criptomonedes
1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Malgrat la seva volatilitat, les criptomonedes troben cada vegada més eines per normalitzar la seva presència en les nostres vides. Això és el que la plataformes espanyola de compravenda d’actius digitals Bit2Me pretén fer amb Bit2Me Pay, un nou servei similar a ‘Bizum’.

Aquest mecanisme permet agilitar les transaccions de criptomonedes i d’euros tant entre usuaris com amb particulars que no utilitzin la plataforma. L’enviament i recepció de l’import seleccionat és gratuït i gairebé instantani i només requereix assenyalar el número de telèfon o de correu electrònic del destinatari.

La jove plataforma espanyola permet realitzar transaccions amb fins a 60 criptomonedes actives (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Dogecoin, Ripple, Cardano...) i només posa com a límit realitzar fins a 25 enviaments al dia que no superin els 2.000 euros de valor.

Moment amarg per a les criptomonedes

Notícies relacionades

L’infantament d’aquest servei de transaccions digitals neix en un moment amarg per a les criptomonedes. Aquestes divises tenen una popularitat i acceptació sense precedents que ha portat grans companyies, com la casa de subhastes Christies, a acceptar-ne l’ús.

No obstant, les últimes setmanes han estat marcades per una alta volatilitat més acusada del normal, amb crítiques d’un dels seus principals recolzaments, el magnat i fundador de Tesla Elon Musk, que ha portat a la depreciació del seu valor. Actualment un Bitcoin equival a 27.338 euros, mentre que a l’abril havia superat la barrera dels 60.000. Una cosa similar ha passat amb una altra referència com és Ethereum, que a principis de maig va superar els 4.000 euros de valor mentre que ara se situa entorn dels 1.800 euros. Els números vermells estan sent una constant entre els actius digitals.

Temes:

Criptomonedes