Avís dels Enginyers Industrials

Comercialitzadores de la llum fan trucades amb informació falsa

  • Busquen «confondre els usuaris» i «induir-los a canviar de companyia»

zentauroepp24528172 barcelona 19 12 2013   tarifas electricas contador luz factu180517140922

zentauroepp24528172 barcelona 19 12 2013 tarifas electricas contador luz factu180517140922

1
Es llegeix en minuts

El col·lectiu Enginyers Industrials de Catalunya ha transmès un avís alertant que algunes empreses comercialitzadores de la llum fan trucades a usuaris i els donen informació falsa. En un comunicat, l’associació recorda que no fa falta canviar de companyia elèctrica per adaptar-se a la nova factura de la llum.

Segons ha denunciat l’associació d’enginyers industrials, algunes comercialitzadores estan trucant amb informació falsa per «confondre els usuaris» i «induir-los a canviar de companyia».

Per prevenir i evitar enganys, l’entitat va recomanar consultar la factura de la llum del mes de juny per veure els consums desglossats en els diferents períodes horaris.

Notícies relacionades

«Tret que es vulgui escollir una altra comercialitzadora o renegociar el contracte amb la companyia que es tingui, no és necessari fer cap canvi», diu el president de la Comissió d’Energia dels Enginyers Industrials de Catalunya, Josep Maria Montagut.

En el mateix comunicat, l’entitat insta a «canviar d’hàbits» per evitar les hores punta i prioritzar les hores vall, en les quals la llum és més barata.