Lidl s’afegeix a Asedas, l’associació de supermercats majoritària

TO GO WITH AFP-STORY SWEDEN-ECONOMY-RETAIL

TO GO WITH AFP-STORY SWEDEN-ECONOMY-RETAIL / BOSSE NILSSON (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Lidl s’ha incorporat com a nou membre de ple dret a l’Associació Espanyola de Distribuïdors, Autoserveis i Supermercats (Asedas), que compta entre els seus associats amb Dia i Mercadona, entre d’altres. D’aquesta manera, Lidl s’uneix a una associació que compta amb una alta representativitat en el sector, formada per socis d’una àmplia diversitat (grans cadenes nacionals i regionals, empreses familiars, cooperatives o centrals de compra) i que aglutina més del 75% de la superfície comercial del país.

Notícies relacionades

L’adhesió a l’entitat permetrà a Lidl arribar a nivell institucional a la capil·laritat regional necessària per acompanyar el seu progressiu creixement pel mercat nacional. «Com a nou associat d’Asedas, Lidl pretén continuar contribuint al desenvolupament de la distribució alimentària al nostre país, impulsant projectes que aportin valor compartit a la societat espanyola i que fomentin la sostenibilitat i el bé comú per a tota la cadena alimentària, tal com ha fet fins ara», ha assenyalat el director general corporatiu de Lidl a Espanya, Ferran Figueras.

Per la seva banda, el president d’Asedas, Antonio Garrigues, ha destacat el compromís de Lidl amb la societat com un dels valors que la identifiquen amb la resta d’empreses de l’associació. «Com tots hem pogut comprovar al llarg de l’últim any, les empreses d’Asedas entenen la seva activitat com una manera de servir a la societat partint dels valors del comerç tradicional, amb els quals s’identifiquen i en el si dels quals tenen el seu origen moltes d’aquestes. El compromís que ha demostrat Lidl durant aquests anys amb la millora de la distribució alimentària a Espanya fa que estiguem orgullosos d’acollir-lo en la nostra organització», ha ressaltat.