Canvi de dates

L’Automobile Barcelona s’ajorna fins a l’octubre

  • Fira de Barcelona i les marques del sector acorden traslladar el certamen que s’havia de celebrar del 8 al 18 de juliol a la segona setmana del mes d’octubre

xperez35729044 motor airbag  pour illustrer  france automobile salon  to il160930173616

xperez35729044 motor airbag pour illustrer france automobile salon to il160930173616 / THOMAS COEX

1
Es llegeix en minuts
Xavier Pérez
Xavier Pérez

Cap de redacció Motor

Especialista en Periodista de motor centrat en el sector de l'automòbil i la motocicleta, així com en totes les árees d'economía relacionades amb la industria de l'automoció, la movilitat sostenible i l'electrifcació.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tal com va avançar la passada setmana EL PERIÓDICO, l’edició 2021 de l’Automobile Barcelona es traslladarà del 8 al 19 de juliol que estava previst a la primera o segona setmana del pròxim mes d’octubre. La decisió, in extremis, no obeeix a temes relacionats estrictament amb la pandèmia i la gestió sanitària del coronavirus, sinó a un marc d’acord més global entre fabricants i organització.

Fa una setmana, a la reunió entre Anfac (la patronal del sector) i Fira de Barcelona, alguns fabricants es van mostrar proclius a ser presents al saló si es traslladava a una altra data més enllà de la prevista al juliol. Inicialment, el saló havia d’organitzar-se als pavellons 1 i 8, al costat de la plaça d’Espanya.

Notícies relacionades

Allà s’havien d’ubicar totes les marques que ja havien confirmat la seva presència. Als altres pavellons, com l’italià Z3, s’havien d’organitzar altres activitats com el congrés anual de concessionaris de Renault España. Algun fabricant hauria mostrat el seu interès per ocupar novament aquest lloc, però l’oferta d’espai era als palaus 1 i 8.

Amb aquest canvi de dates, s’obre un nou termini perquè les marques que havien fet el ronsa i van decidir no venir al juliol puguin fer-ho a l’octubre. L’oferta de producte continuarà sent present, fins i tot pot arribar a més, amb models consolidats ja com el Cupra Born o el mateix Audi Q4 e-tron. Mercedes-Benz i BMW, que va caure a última hora, podrien reconsiderar la seva postura per a l’octubre.