trobada innovadora

Agbar celebra la primera junta amb grups d’interès

La companyia de serveis congrega en una trobada nova clients, proveïdors, treballadors i comunitats per retre comptes i practicar l’«escolta activa»

A la reunió es tractaran iniciatives lligades a la solidaritat, l’ocupació i la reconstrucció verda i inclusiva portades a terme, integrants del pacte social de l’empresa

Agbar celebra la primera junta amb grups d’interès
2
Es llegeix en minuts

El grup Agbar celebrarà aquest dimecres una junta general de grups d’interès (‘stakeholders’). Serà la primera vegada que celebra una trobada d’aquest tipus en la qual la companyia retrà comptes amb els seus grups d’interès, una cosa que va més enllà dels accionistes, i que inclou des dels clients fins a les comunitats en les quals opera. L’empresa presidida per Àngel Simón qualifica aquesta junta com «una innovadora trobada participativa» en la qual es consolidarà «l’escolta activa per a, conjuntament, adoptar compromisos de futur».  

La junta es desenvoluparà sota tres eixos que tenen per objectiu donar visibilitat a fites i iniciatives portades a terme durant els últims mesos en matèria de solidaritat, ocupació i reconstrucció verda i inclusiva; corresponents tots ells a la proposta de pacte social de la companyia, territori a territori. 

A partir d’aquests eixos, durant l’esdeveniment, que es retransmetrà per ‘streaming’. la companyia entaularà diàlegs amb el tercer sector, ciutadania, col·lectius en situació de vulnerabilitat, clients, representants sindicals així com agents vinculats a l’impuls de l’ocupació, innovació, medi ambient... Per a això, en cada àmbit es destacaran projectes clau materialitzats amb els diferents grups d’interès, alternant testimonials en viu amb connexions telemàtiques, i comptant també amb la presència del president d’Agbar.

En relació amb el compromís d’Agbar amb el primer eix, la solidaritat, l’esdeveniment comptarà amb la participació d’entitats com Creu Roja, l’Associació Educativa Ítaca de l’Hospitalet, l’Associació Projecte Confiança, la CONFAVC (Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya) o la Federació d’Associacions de Persones Sordes de Castella i Lleó.

En el segon eix, l’ocupació, s’abordarà tant l’ocupació directa com la indirecta. Intervindrà UGT Catalunya, així com una representació dels treballadors d’Agbar, alhora que es posarà el focus en les mesures adoptades durant la crisi sanitària per protegir les persones i garantir el servei d’aigua.

Respecte a l’eix de la reconstrucció verda i inclusiva, es reflexionarà sobre la necessitat de reforçar els ecosistemes d’innovació, amb la participació de Barcelona Tech City, a més de testimonis del teixit comercial i empresarial. Aquest eix comptarà també amb persones de referència en la divulgació científica i la lluita contra el canvi climàtic. 

Notícies relacionades

Finalment, a l’esdeveniment de la junta general de grups d’interès d’Agbar seran presents representants de diferents municipis amb iniciatives impulsades en el marc del pacte social en diversos punts del territori espanyol, com Cambrils, a Tarragona; Almoradí, a Alacant; o Huelva. 

Aquestes intervencions il·lustraran com, a través de les aliances entre els diversos agents locals i amb la base de la col·laboració públic-privada, en diferents municipis s’està avançant conjuntament per abordar els reptes econòmics, socials i mediambientals.

Temes:

Agbar Empreses