Primer 100% elèctric

Seat estrena demà el Cupra Born i avança el cartell del Primavera Sound 2022

  • La companyia espanyola presentarà demà el primer model 100% elèctric que arribarà al mercat abans que acabi aquest any en un esdeveniment digital retransmès des del seu canal de Youtube.

Seat estrena demà el Cupra Born i avança el cartell del Primavera Sound 2022

Seat

1
Es llegeix en minuts
Xavier Pérez
Xavier Pérez

Cap de redacció Motor

Especialista en Periodista de motor centrat en el sector de l'automòbil i la motocicleta, així com en totes les árees d'economía relacionades amb la industria de l'automoció, la movilitat sostenible i l'electrifcació.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El compte enrere està en marxa. «El 25 de maig (demà) celebrarem l’esperada estrena mundial del nostre primer model 100% elèctric, el Cupra Born. I no serà l’única estrena del dia. Com part de la nostra col·laboració amb el Primavera Sound, el festival de música més emblemàtic i internacional de la ciutat (Barcelona), també llançarem l’emocionant alineació de l’edició del 2022», amb aquestes paraules el president de Seat i Cupra, Wayne Griffiths, ho anunciava en el seu perfil de Linkedin. Estrena mundial de Cupra Born i del cartell del Primavera Sound 2022.

Notícies relacionades

Demà serà un dia històric per a Seat ja que es presentarà en societat el seu primer cotxe totalment elèctric, el Cupra Born, un model que es produirà a Alemanya i estarà als carrers abans que acabi aquest any. L’esdeveniment se celebrarà a Barcelona i serà retransmès en directe per a tot el món des del canal de Youtube de la marca. En aquest enllaç es podrà seguir tota la presentació a partir de les 12 de migdia.

No és cap secret que el Cupra Born és un dels puntals sobre els quals s’establirà la nova estratègia de la companyia. És el primer elèctric 100% de Cupra i el segon que Seat posa al mercat (el primer va ser el Seat Mii), obrint el camí de noves propostes com seran el Cupra Tavascán (un SUV gran que ja ha rebut l’OK del grup Volkswagen per a la seva producció) i el model que sorgeixi en el segment B-SUV amb una nova plataforma 100% elèctrica que serà desenvolupada i fabricada per Seat.

Temes:

Etric Seat