Del 28 de juny a l’1 de juliol

Samsung tampoc anirà al Mobile de Barcelona

El gegant tecnològic sud-coreà s’afegeix a altres grans companyies, com Sony, Nokia o Ericsson, i hi participarà només de forma virtual

Samsung tampoc anirà al Mobile de Barcelona
1
Es llegeix en minuts

El gegant tecnològic sud-coreà Samsung Electronics ha anunciat que no exhibirà els seus productes de forma presencial al Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà al juny a Barcelona, a causa de la pandèmia. 

«La salut i la seguretat dels nostres empleats, socis i clients és la nostra prioritat número u, així que hem pres la decisió de no exhibir en persona al MWC d’aquest any», ha dit l’empresa amb seu a Suwon (sud de Seül) en un comunicat. 

«Estem desitjant participar-hi de manera virtual i continuar treballant amb l’Associació GSM i els nostres socis en la indústria per impulsar noves experiències mòbils», afegeix l’escrit. 

Al juny

El MWC, que aquest any se celebrarà entre el 28 de juny i l’1 de juliol, és una de les tres fires mundials més grans de tecnologia de comunicacions del món, juntament amb el Consumer Electronics Show (CES) de Las Vegas (EUA) i l’IFA de Berlín (Alemanya).

El MWC se celebra cada any entre finals de febrer i principis de març, però a causa de la pandèmia –que ja va obligar a cancel·lar l’esdeveniment el 2020– s’ha posposat al juny aquest any

Notícies relacionades

A més de Samsung Electronics, altres grans companyies com Sony, Nokia o Ericsson han anunciat també que no participaran de forma presencial en la pròxima edició del MWC a causa del coronavirus. 

També firmes sud-coreanes com KT, la segona operadora de telefonia mòbil del país, han anunciat que no hi acudiran en persona, i s’espera que el seu competidor i líder del mercat local, SK Telecom, faci el mateix.