Degoteig de baixes

Google també cancel·la la seva presència en el Mobile World Congress

  • La companyia assegura que recolzarà els organitzadors de l’esdeveniment «mitjançant oportunitats virtuals»

Google també cancel·la la seva presència en el Mobile World Congress
1
Es llegeix en minuts

El gegant d’internet Google tampoc acudirà aquest any al Mobile World Congress de Barcelona, i segueix així el pas marcat per altres grans tecnològiques nord-americanes. «Seguint les nostres actuals restriccions i protocols per la Covid-19, Google ha pres la decisió de no acudir al Congrés Mundial de Mòbils aquest any», va dir el portaveu de l’empresa a Efe.

«Continuarem col·laborant de manera pròxima amb la GSMA (l’entitat organitzadora de l’esdeveniment) i recolzarem els nostres socis mitjançant oportunitats virtuals. Estem ansiosos per les activitats d’aquest any i per veure’ns a Barcelona el 2022», va afegir.

Després de cancel·lar-se per complet l’edició de l’any passat, està previst que el MWC (com se’l coneix per les seves sigles en anglès) se celebri de manera presencial aquest any del 28 de juny a l’1 de juliol.

La baixa de Google se suma a les ja anunciades per part de Carbonissa, British Telecom (BT), Facebook, Oracle, Sony, Ericsson i Nokia. El degoteig de cancel·lacions va començar l’endemà que la patronal GSMA, organitzadora del Mobile, presentés el protocol per participar en la fira, que es manté sense cap canvi.

Notícies relacionades

Amazon, una altra de les grans firmes nord-americanes que normalment compta amb presència al congrés, ha comunicat a Efe que de moment no tenen res a comunicar.

Mentre aquests anuncis de cancel·lacions se succeïen, l’organització va revelar una confirmació, la de TelcoDR, especialista en el núvol públic, que participarà en l’esdeveniment com un dels expositors més grans per superfície.