Pel seu 80è aniversari

Renfe posa a la venda bitllets d’Avlo des de 7 euros i de l’AVE des de 19 euros

L’oferta estarà disponible fins al pròxim dilluns 8 de març

Renfe posa a la venda bitllets d’Avlo des de 7 euros i de l’AVE des de 19 euros
1
Es llegeix en minuts

Renfe estrena aquest dimecres 3 de març una nova promoció de bitllets barats per viatjar al seu tren ’low cost’, Avlo, des de 7 euros per trajecte, i als seus trens d’alta velocitat AVE i la resta de llarga distància des de 19 euros. L’oferta estarà disponible fins al pròxim dilluns 8 de març en el marc de les accions que està emprenent la companyia pública per commemorar el 80è aniversari de la creació de la Xarxa Nacional de Ferrocarrils Espanyols (Renfe).

Els bitllets de l’AVE, Alvia, Euromed i Intercity sota aquesta promoció es podran adquirir per viatjar entre el 10 de maig i l’11 de desembre, tots dos inclusivament, en classe turista. Per la seva banda, l’oferta d’Avlo inclou bitllets des de 15 euros per viatjar entre el 23 de juny i el 31 d’agost, i des de 7 euros per a viatges a partir de l’1 de setembre. L’oferta estarà disponible a tots els canals habituals de venda, com Renfe.com, Avlorenfe.com, agències de viatges, oficines de Correus, venda telefònica i estacions.

Notícies relacionades

Es tracta de la segona gran promoció que llança l’operadora des de començament d’any malgrat la incertesa generada per la pandèmia de coronavirus, després que a finals de gener posés a la venda bitllets d’Avlo des de 5 euros i de l’AVE des de 15 euros durant dues setmanes. Al llarg d’aquest període d’ofertes, Renfe va vendre un total de 524.870 bitllets per viatjar en els seus serveis comercials d’AVE, Llarga Distància i Avlo des del 23 de juny fins a finals d’any, cosa que va impulsar un 600% el seu ritme de vendes anterior a la promoció.

D’altra banda, l’empresa ha fet públic també el programa Dones Viatgeres, que inclou descomptes del 50% per a grups de 4 a 9 persones per viatjar a l’agost i el setembre, a qualsevol destinació nacional, en trens AVE i Llarga Distància, una promoció que serà vàlida per a compres realitzades fins el 8 de març.

Temes:

Renfe Turisme