Serveis de decoració

Ikea obre aquest dimecres la seva primera botiga urbana a BCN

L’establiment, especialitzat en el disseny d’interiors, s’ubica en plena Diagonal

BARCELONA 16 12 2020 Edificio de Diagonal 445 futura tienda de IKEA  FOTO   ALVARO MONGE

BARCELONA 16 12 2020 Edificio de Diagonal 445 futura tienda de IKEA FOTO ALVARO MONGE / Alvaro Monge

2
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Ikea preveu obrir aquest dimecres el nou centre de planificació i disseny ‘Planificació Studio’ a l’avinguda Diagonal de Barcelona, que comptarà amb més de 540 metres quadrats i estarà situat en el número 445-447. Serà el segon centre d’aquest tipus de la companyia a Catalunya, després del de Sant Pere de Ribes, que va obrir les portes fa cinc mesos, ha informat aquest dilluns en un comunicat. Amb aquest Ikea Planning Studio Diagonal, la multinacional sumarà 15 punts de contacte o venda física a Catalunya, formats per tres grans botigues –l’Hospitalet, Badalona i Sabadell (Barcelona)–, dues Ikea Disenya, set punts d’entrega, una Pop-up Store i l’altre Ikea Planning Studio.

L’objectiu d’Ikea és construir entre quatre i vuit nous establiments amb aquest format a Catalunya, que implicaran la creació de prop de 40 nous llocs de treball. La consellera delegada d’Ikea a Espanya, Petra Axdorff, ha destacat que la companyia vol ser «més accessible i assequible» per als consumidors, que cada vegada més demanen espais petits i atenció personalitzada.

Ikea Planning Studio Diagonal tindrà espais dedicats a l’exposició i venda assistida per descobrir cuines, emmagatzematge intel·ligent, armaris encastats i matalassos; però no hi haurà articles a la venda. El nou IKEA Planning Studio Diagonal serà aviat una realitat. Situat en el número 445-447 d’aquesta emblemàtica artèria de la ciutat i amb una extensió de més de 540 metres quadrats, obrirà les portes previsiblement el pròxim 3 de març i suposa tota una fita en el pla d’expansió de la companyia a Catalunya.

Inversió

Notícies relacionades

Ikea preveu invertir 150 milions d’euros i la creació de 750 llocs de treball en els pròxims anys a Catalunya i sobre aquest nou format de planificació concretament, l’objectiu marcat és d’entre quatre i vuit nous establiments, amb la creació de prop de 40 nous llocs de treball.

L’expansió d’Ikea es basa en la utilització de sis formats comercials diferents en 96 localitzacions a Espanya: 16 dels seus grans centres tradicionals; 24 centres de planificació i disseny Ikea Disenya; 51 punts d’entrega de mercaderia –Pick-Up Points– en magatzems propis o gestionats pels seus proveïdors de serveis; una botiga urbana al centre de Madrid, al carrer de Goya; i més recentment, establiments amb un caràcter temporal denominats Pop-Up Store –en aquests moments tres, a Barcelona (fins al 14-3-2021), Sevilla i València–, i els dos centres Planning Studio esmentats. És, a més, un «mapa» viu que es va ampliant. A més de tot això, IKEA té a Valls (Tarragonès) una central de distribució de comandes ‘online’ que dona cobertura a les comandes i botigues d’Espanya, Portugal i el sud de França.

Temes:

Ikea