Acord amb la Generalitat

Seat vacunarà a prop de la planta de Martorell població del Baix Llobregat

  • La companyia automobilística i la Generalitat acorden subministrar les dosis de la vacuna a familiars dels treballadors, proveïdors i habitants de la zona del Baix Llobregat

  • Ho portaran a terme en uns terrenys pròxims a la planta de Martorell i oferiran els camions de competició de Cupra per realitzar l’administració itinerant per diverses poblacions.

Seat vacunarà a prop de la planta de Martorell població del Baix Llobregat
Seat vacunarà a prop de la planta de Martorell població del Baix Llobregat

/

1
Es llegeix en minuts

Amb la intenció d’accelerar el procés de vacunació i tal com va revelar ahir EL PERIÓDICO, Seat cedirà alguna de les zones pròximes a la planta de Martorell així com part del seu personal sanitari per vacunar població del Baix Llobregat. La companyia automobilística i la Generalitat de Catalunya han arribat a un acord perquè Seat pugui administrar vacunes a familiars dels treballadors, proveïdors de la zona i població del Baix Llobregat (comarca en què es troba la fàbrica) en el moment en què es rebin les dosis. També disposarà dels camions ‘motorhome’ de l’equip Cupra de competició perquè funcionin com a centres de vacunació itinerants en cas de necessitat.

En un acte celebrat avui, el president de Seat, Wayne Griffiths, ha segellat l’acord en presència del vicepresident en funcions de la Generalitat, Pere Aragonès; la consellera de Salut, Alba Vergés, i la directora de Salut, Seguretat i Emergències de Seat, Patricia Such. Griffiths ha assenyalat que «Seat és una de les empreses més importants del país i no només tenim una responsabilitat amb els nostres treballadors, sinó també amb el territori en què estem. Gràcies als nostres recursos propis ajudarem que la Generalitat pugui accelerar el procés de vacunació de la població».

Compromís mutu

Notícies relacionades

Des de la Generalitat, Pere Aragonès ha volgut agrair el compromís de Seat amb Catalunya i ha aprofitat per traslladar «el compromís de Catalunya amb Seat», un recolzament que segurament vindrà bé per buscar la concessió d’una nova plataforma de cotxe elèctric a la planta de Martorell per part de la direcció del Grup Volkswagen, aprofitant els fons europeus Next Generation.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha afirmat que «l’acord entre la Generalitat i Seat és una mostra més que la vacunació contra la Covid no és una campanya del Departament de Salut ni del Govern, sinó una estratègia de país que necessita la implicació de tothom». En aquest sentit, la doctora Patricia Such, ‘alma mater’ dels serveis sanitaris de Seat a Cars, reconeix que tot el seu equip està acostumat a treballra contrarellotge i que es mobilitzarà en el moment en què el Govern ho consideri oportú. «Treballem en una indústria molt exigent, per això ja estem acostumats a optimitzar molt els temps. Aquest és un gran avantatge que podem aportar», assenyala Such.