Activitat empresarial

Barcelona Startup Congress se celebrarà el 23 i 24 de març

José Andrés, xef amb base a Washington, i Natalia Olson-Urtecho, exconsellera d’innovació de la Casa Blanca, participants

zentauroepp32553970 jose andres181127102753

zentauroepp32553970 jose andres181127102753 / J J Guillen

1
Es llegeix en minuts

Barcelona Startup Congress torna amb la seva segona edició per als dies 23 i 24 de març. La considerada com la cinquena millor ciutat del món per establir una empresa de nova creació acollirà el congrés, en què participaran cares conegudes com ara José Andrés, xef amb base a Washington i portada de la revista ‘Time’ l’abril passat; Natalia Olson-Urtecho, exconsellera d’innovació de la Casa Blanca en el Govern d’Obama; Ignasi Giralt, responsable de Revolut España; Anna Gener, CEO de Savills-Aguirre Newman Barcelona; Laura Urquizu, CEO de RedPoints; i Pilar Conesa, CEO d’Anteverti. 

El congrés pretén impulsar el corrent emprenedor a través de la participació de directius de les empreses i ‘start-ups’ rellevants.

La trobada, impulsada pel grup de comunicació Amano, es retransmetrà exclusivament per ‘streaming’ a través de la web oficial del congrés i oferirà un espai de reflexió multisectorial marcat pel context postpandèmia. «Ara més que mai, Barcelona necessita esdeveniments d’aquestes característiques. La ciutat és per dret propi un dels principals ‘hubs’ tecnològics d’Europa i ha de continuar mantenint el seu lideratge per molts anys més», expliquen els cofundadors del congrés, Raimon Recoder i David Peris-Mencheta

Notícies relacionades

Barcelona Startup Congress va celebrar el 2019 la primera edició, en format físic, en què van participar més de 40 ponents i on van segellar la seva col·laboració organitzacions com Aigües de Barcelona o Start4Big. Durant l’any passat també es va involucrar en la creació de continguts per a altres grans trobades, com BizBarcelona. 

El congrés compta en aquesta ocasió amb el recolzament d’entitats i companyies com Revolut, Secpho, Ibercaja, Innomads o Institute For Futures (Valkiria), aquest últim encarregat de desenvolupar un dels blocs de contingut sobre talent i futur del treball.