Cooperativa

Consum paga una segona ‘prima Covid’ de 300 euros als seus treballadors

La cadena de supermercats ha augmentat els salaris dels seus empleats un 1% per l’esforç realitzat en la pandèmia

Consum paga una segona ‘prima Covid’ de 300 euros als seus treballadors
1
Es llegeix en minuts

La cooperativa de supermercats Consum ha pagat una nova ‘prima Covid’ de 300 euros de mitjana per persona als seus treballadors de botigues i plataformes logístiques, amb l’objectiu de compensar la dedicació i l’esforç realitzat durant tot 2020 amb motiu de la pandèmia, i ha pujat el salari un 1%.

Aquesta prima suposa un import de més de 4,7 milions d’euros, que afectarà el personal operatiu de supermercats i plataformes, que suposa el 95% de la plantilla, i s’abonarà en la nòmina del gener, dins de l’exercici 2020/2021, ha indicat la cooperativa en un comunicat.

Notícies relacionades

Aquesta ‘prima Covid’ és la segona després de la del mes de març del 2020, que va suposar una gratificació mitjana de 283 euros per persona, també per al personal operatiu de supermercats i plataformes, la quantia de la qual va ascendir als 3,8 milions d’euros. En aquell moment va suposar una compensació al gran esforç i dedicació realitzats per la plantilla, majoritàriament personal operatiu, des que es va decretar l’Estat d’Alarma a Espanya el 14 de març.

A més, aquesta ‘prima Covid’ se sumarà a la pujada salarial de l’1% aprovada per la cooperativa per al 100% de la plantilla. Aquest increment, que començarà a aplicar-se des del mes de febrer, representa una inversió de més de 3,2 milions d’euros i suposa uns 185 euros bruts a l’any, de mitjana.