empresa en crisi

Recolzament massiu de la plantilla d’Acciona a Nissan a l’acord per evitar un conflicte judicial

Els treballadors tindran dret a una indemnització mínima de 50 dies per any, sense límit

foto 3700105

foto 3700105

1
Es llegeix en minuts

Un total de 440 treballadors d’Acciona Facility Services a Nissan s’han sumat a l’acord entre la companyia i les seccions sindicals d’UGT, CSIF i USOC. El pacte, avançat per EL PERIÓDICO, preveu crear un fons per finançar un pla específic de formació, dotat amb 100.000 euros, i indemnitzacions d’un mínim de 50 dies per any treballat sense límits per antiguitat.

L’acord satisfà les principals exigències de la plantilla, entre les quals hi ha el compromís de participar en el procés de reindustrialització i optar a llocs de treball que es poden generar entre els operadors logístics amb l’arribada d’un nou inversor.

Notícies relacionades

Acciona condicionava la validesa, vigència i aplicació del pacte al fet que almenys un 80% de la plantilla el subscrigués. L’acord, en el qual ha participat el Col·lectiu Ronda, pot eludir el conflicte judicial, que és el que perseguia la companyia.

El pacte ratificat contempla la pràctica totalitat de les reivindicacions després de les donades per les seccions sindicals que van participar en les negociacions.

Temes:

Nissan Acciona