pacte

Villar Mir salda deutes amb OHL

La companyia realitza una dació en pagament amb participacions de les societats Pacadar i Alse Park

zentauroepp32929380 the logo of spanish constructor ohl can be seen on a window 181022200910

zentauroepp32929380 the logo of spanish constructor ohl can be seen on a window 181022200910 / ANDREA COMAS

1
Es llegeix en minuts

Grup Villar Mir(GVM) ha arribat a un acord sobre els termes delrepagamentdeldeute amb OHL, que ascendia a 129 milions d’euros, mitjançant ladació en pagade participacions en les societats Pacadar i Alse Park, així com el reconeixement d’un deute de 45,85 milions d’euros, segons ha indicat en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Els termes de l’acord contemplen la dació en paga del 100% de les accions dePacadar, titularitat de GVM a favor d’OHL per liquidar parcialment el deute, així com la dació en paga de les participacions de la societatAlse Park, representatives del 32,5% de la seva capital propietat de GVM.

Així mateix, l’acord inclou el reconeixement per GVM d’un deute de 45,85 milions d’euros davant OHL després de la dació en paga de les accions en aquestes dues societats.

Aquest deute es distribueix en un primer tram de 22 milions d’euros amb venciment en cinc anys i garantit mitjançant una peça sobre accions d’Espacio Information Technology, així com un altre tram per import d’11 milions d’euros amb venciment en dos anys i garantit mitjançant una peça sobre determinats drets de crèdit de GVM.

Notícies relacionades

Així mateix, un tercer tram per import de 12,85 milions d’euros amb venciment en cinc anys, amb un repagament contingent a la valoració en borsa de la participació de GVM en Ferroglobe en a la seva venda a determinat preu.

En virtut de l’acord al qual han arribat, OHL accepta alliberar GVM de les seves obligacions com a garant solidari del deute de Pacadar davant OHL

Temes:

Empreses OHL