bancs

Citibank nomena Jane Fraser màxim responsable de l'entitat

És la primera dona en ocupar el lloc més alt en un banc rellevant de Wall Street

FILE PHOTO: Citigroup Latin America CEO Jane Fraser addresses a Brazil-U.S. Business Council forum to discuss relations and future cooperation in Washington, U.S. March 18, 2019. REUTERS/Erin Scott/File Photo

FILE PHOTO: Citigroup Latin America CEO Jane Fraser addresses a Brazil-U.S. Business Council forum to discuss relations and future cooperation in Washington, U.S. March 18, 2019. REUTERS/Erin Scott/File Photo / Erin Scott (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Citibank ha nomenat Jane Fraser com a pròxima directora executiva (CEO), la primera dona en ocupar el lloc més alt en un important banc de Wall Street. Fraser reemplaçarà com a directora executiva Michael Corbat, que es jubila el febrer del 2021.

A la institució financera des de fa 16 anys, Fraser dirigia actualment la divisió de banca minorista. Fraser, de 53 anys, té títols de Cambridge i Harvard, i abans de convertir-se en presidenta, va ocupar càrrecs d’alt nivell en la unitat llatinoamericana del banc, la divisió d’hipoteques i una temporada en fusions i adquisicions, una trajectòria que l’avala per prendre el control de l’entitat.

Temes:

Bancs