AUTOMOCIÓ

El director de disseny de Seat abandona la companyia i podria fitxar per Renault

Alejandro Mesonero Romanos deixa l'empresa per decisió pròpia després de nou anys com a màxim responsable de la creació de models per a la marca espanyola

Tot apunta que recalarà a Renault, on ja va treballar i on també està com CEO i director general Luca de Meo, expresident de Seat fins al gener

mesonero

mesonero

1
Es llegeix en minuts
Xavier Pérez

Alguns hauran perdut mig croissant aquest matí al cafè amb llet quan han conegut la notícia. Alejandro Mesonero-Romanos, després de nou anys al capdavant de la direcció de disseny de Seatabandonarà la companyia «per decisió pròpia» per embarcar-se en un nou futur, probablement a Renault. Allà l’espera una amic seu, Luca de Meo, que des de l’1 de juliol ocupa la direcció general de la marca del rombe. Des de Renault no han comentat res al respecte.

Des de Seat confirmen la decisió de Mesonero, de la mà del qual han nascut els últims models d’èxit de la marca, incloent els de la nova marca Cupra i les noves generacions d’Ibiza i León. «La companyia li agraeix l’excel·lent treball desenvolupat al capdavant de l’equip de disseny durant els últims nou anys i li desitja el millor per al futur», afirma la marca en una nota.

Notícies relacionades

Per reemplaçar Alejandro Mesonero, Seat està treballant per trobar algú que conegui la filosofia de futur de la marca i sigui capaç de traslladar l’essència de la llum del Mediterrani als nous models. Ara per ara, i a l’espera de conèixer el nom del nou responsable, des de la marca assenyalen que «fins al nou nomenament, el vicepresident de R+D, Dr. Tietz, liderarà l’equip de disseny». Tietz acaba d’arribar a la marca (porta en el càrrec des de l’1 de juliol) per la qual cosa no és estrany que la nova persona dedicada a traçar el futur de Seat estigui a punt de conèixer-se. 

 

Temes:

Seat