finançament

Ontruck tanca una ronda de finançament de 17 milions

Oil & Gas Climate Initiave lidera l'operació a la plataforma digital de transport de mercaderies

zentauroepp53721748 ontruck200611102458

zentauroepp53721748 ontruck200611102458

1
Es llegeix en minuts

Ontruck, la plataforma digital de transport de mercaderies, ha tancat una ronda d’inversió de 17 milions d’euros liderada pel fons de l’Oil & Gas Climate Initiative (OGCI). Cathay Innovation, Atomico, Idinvest Partners i Total Carbon Neutrality Ventures, actuals inversors, d’Ontruck, han participat també en aquesta ronda a la qual s’hi ha afegit Endeavor Catalyst com a nou inversor.

La inversió d’OGCI Climate Investments accelerarà el desenvolupament de la xarxa de transport d’Ontruck, que al seu torn es podrà beneficiar de l’experiència i els recursos dels membres d’OGCI per aconseguir l’objectiu comú de millorar l’eficiència energètica del transport comercial. OGCI està encapçalada pels consellers delegats de les següents companyies: BP, Chevron, CNPC, Eni, Equinor, ExxonMobil, Occidental, Petrobras, Repsol, Saudi Aramco, Shell i Total.

Notícies relacionades

Fins ara, Ontruck ha reduït en més de la meitat el percentatge de quilòmetres recorreguts en buit pels transportistes, fins a situar-los en el 19% del total, davant una mitjana del sector del 44%. Això ha evitat l’emissió de 728 tones de CO2 a l’atmosfera i posiciona la companyia com a líder del mercat en el desenvolupament de solucions de transport sostenible.

«Ens sentim afortunats de donar la benvinguda a OGCI com a nou inversor», afirma Iñigo Juantegui, conseller delegat i cofundador d’Ontruck. Per la seva banda, Pratima Rangarajan, conseller delegat d’OGCI, ha afirmat que la plataforma d’Ontruck «demostra que una eficiència més gran pot tenir un impacte immediat i substancial en la reducció de les emissions de CO2».