Advertència

La CNMV adverteix sobre deu 'xiringuitos financers'

No tenen ni registre ni autorització per oferir serveis d'inversió

undefined52261986 albella cnmv200212182123

undefined52261986 albella cnmv200212182123 / J J Guillen

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha llançat una advertència en relació amb deu entitats que ofereixen serveis d’inversió sense el corresponent registre i autorització per fer aquesta activitat.

El supervisor ha advertit sobre una firma que opera com a Grandefex i Soleil Rouge Inc en el domini web ‘grandefex.com’. També ha assenyalat els ‘xiringuitos financers’ d’‘inverten.com’ i Existrade (‘es.wforex.com/’).

Així mateix, ha assenyalat a Navitas Markets i Salvax Ltd(‘navitasmarkets.com’), Atirox Inc (‘atirox.com/es/’), Cabana capitals limited (‘cabanacapitals.com/’) i Cvc Markets (‘cvcmarkets.com’) com a entitats no registrades.

Notícies relacionades

El llistat de l’organisme presidit per Sebastián Albella inclou també Fxgen Ltd (‘fx-gen.com/es/’), Trust Investing (‘trustinvesting.com’), Universal Markets i UM Media LLC(‘umarketspro.net/es/’).

Les advertències de la CNMV sobre ‘xiringuitos financers’ poden ser consultades a la seva pàgina web. Per comprovar si una entitat està registrada, els inversors es poden dirigir al número d’atenció a l’inversor 900 535 015.