MOBILITAT

Els taxis de Free Now a BCN tindran mampares

La direcció de la flota exigeix des del 15 de juny la instal·lació de mampares de seguretat

taxidefreenow

taxidefreenow

1
Es llegeix en minuts

La flota de taxis de Free Now, anteriorment MyTaxi, començarà a operar a Barcelona amb mesures de seguretat adaptades a les exigències imposades per la pandèmia del coronavirus. Aquestes mesures de seguretat inclouen una distància de seguretat i limitar el contacte amb el conductor mitjançant la instal·lació de mampares.  

Notícies relacionades

Els taxis també estaran equipats amb gel hidroalcohòlic i tovalloletes desinfectants, i la plataforma recorda que tant taxistes com passatgers han d’utilitzar la mascareta de protecció. 

Free Now ha arribat a un acord de col·laboració amb Tallers Melvi com a proveïdor recomanat a Barcelona per a la instal·lació de les mampares als taxis de la seva flota en poc més de 10 minuts, tot i que poden anar a qualsevol taller mecànic de la zona. Per garantir que tots els conductors compleixen aquest requisit, la plataforma requereix el registre de la mampara, així com una fotografia que acrediti la seva instal·lació i que s’ha col·locat l’adhesiu informatiu amb les mesures de seguretat per als passatgers.

Temes:

Taxis