Easyjet reprendrà vols a partir del 15 de juny

L'aerolínia posarà en marxa rutes des de la Gran Bretanya, França i Espanya

zentauroepp53391978 easyjet200519145606

zentauroepp53391978 easyjet200519145606 / Matthew Childs

1
Es llegeix en minuts

Easyjet ha anunciat aquest dijous que reprèn les operacions aèries a partir del 15 de juny. Els primers vols, la majoria dels quals seran rutes domèstiques i només uns quants seran internacionals.

L’aerolínia operarà des del Regne Unit (Gatwick, Belfast, Glasgow, Edimburg, Liverpool, illa de Man, Birmingham, Inverness, Bristol, Newcastle i Birmingham); França (Niça, París (CDG), Tolosa, Bordeus, Nantes i Lilla); Suïssa (Ginebra) i Itàlia (Milà). A Espanya, la reactivació parcial de les operacions d’EasyJet suposa en aquest primer moment reprendre la ruta que connecta Ginebra amb Barcelona

Notícies relacionades

EasyJet ha assenyalat en comunicat que espera incrementar gradualment el nombre de vols a mesura que augmenti la demanda i se suavitzin les restriccions per viatjar. Durant el confinament s’ha mantingut la flota a terra, preparada per reprendre les operacions com més ràpid millor una vegada les condicions ho permetin.

Comunica, així mateix, que s’han posat en marxa una sèrie de mesures de prevenció –es portaran a terme d’acord amb les autoritats d’aviació OACI i l’EASA– que ajuden a garantir la seguretat dels passatgers i la tripulació a bord. Aquestes mesures inclouen: una desinfecció exhaustiva dels avions; l’ús obligatori de mascaretes tant per a clients com per a empleats, així com l’eliminació temporal del servei de menjars i begudes a bord.