des d'aquest dijous

Lidl i DIA se sumen a la venda de mascaretes d'un sol ús

La primera cadena ha començat a oferir-les ja a Barcelona i la segona, a 500 localitats però a través d'internet

zentauroepp53161641 mascarilla y gel200418124224

zentauroepp53161641 mascarilla y gel200418124224 / GOVERN

1
Es llegeix en minuts

Les cadenes de supermercats DIA Lidl han anunciat aquest dimarts que comencen a comercialitzar mascaretes higièniques d’un sol ús per als seus clients, amb la qual cosa s’afegeixen així als establiments de Carrefour, que les ven a Madrid des del cap de setmana passat. 

Notícies relacionades

Aquestes mascaretes estaran disponibles a un preu que oscil·la entre els 60 i els 89 cèntims cada una, tot i que es venen en paquets d’entre 10 i 50 unitats. La iniciativa es produeix després que el Govern hagi recomanat en les últimes setmanes l’ús d’aquesta mesura de protecció davant el Covid-19 en determinats casos, com els desplaçaments en transport públic. Des de les companyies del sector de la distribució que ja ofereixen aquest producte han apuntat que comencen a comercialitzar mascaretes per donar resposta a una demanda actual del consumidor. 

De moment, Carrefour ha precisat que ven aquest producte als seus establiments de Madrid; Lidl ha començat a Barcelona i pretén incorporar-les progressivament a l’assortiment de la resta de les seves botigues a Espanya; i DIA les posa a disposició dels seus clients a 500 localitats, però només a través d’internet i amb un límit màxim d’una caixa per comanda.