04 d’abr 2020

Anar al contingut

OCUPACIÓ

Correus renovarà 7.700 contractes que finalitzaven aquest mes

L'organisme pretén d'aquesta manera cobrir les necessitats laborals de l'organisme en plena crisi pel coronavirus

Europa Press

Correus renovarà 7.700 contractes que finalitzaven aquest mes

Carlos Perez

Correus, davant de la situació d’estat d’alarma, ha decidit renovar «automàticament» uns 7.700 contractes de durada determinada que vencien a finals d’aquest mes de març i que resulten necessaris per a llocs operatius d’atenció al client en oficines, de distribució i de logística, segons va informar la societat postal pública.

La companyia va indicar que, com a prestador del servei postal públic, està procurant preservar la continuïtat d’aquest servei amb el personal «estrictament imprescindible», que en la jornada d’aquest dimecres va correspondre a uns 13.409 empleats. Els empleats treballen en dies alterns.

L’«excepcional mesura» de renovar automàticament contractes ha sigut aprovada en la Comissió d’Ocupació Central celebrada aquest dijous per multiconferència amb les organitzacions sindicals, «a fi de trobar, de manera conjunta, la millor solució per als professionals».

Correus emmarca aquesta decisió en el seu «convenciment» que, «en aquestes circumstàncies adverses», la seva «responsabilitat» com a empresa pública és la de «protegir les persones que estan prestant els seus serveis en la companyia».

A més, amb aquesta iniciativa també pretén reforçar la plantilla per continuar garantint les prestacions del servei postal universal «en les millors condicions de qualitat», tal com, segons assegura, està duent a terme Correus des de la declaració de l’estat d’alarma.

Temes: Correus