CONSEQÜÈNCIES DEL CORONAVIRUS

Facebook reduirà la qualitat de les seves emissions per evitar el col·lapse de la xarxa a Europa

La xarxa social disminuirà temporalment les taxes de transmissió de vídeos a la seva plataforma i també a Instagram

GRAF4302. DUBLÍN, 05/05/2019.- La estrategia de Facebook para evitar la desinformación en las elecciones europeas girará en torno a la detección de cuentas falsas, los convenios con verificadores externos y la gestión de la publicidad política, según ha informado la compañía de Mark Zuckerberg. En un evento organizado en el Centro de Operaciones y Datos que Facebook tienen en Dublín, la empresa ha reunido a la prensa internacional para visibilizar el espacio desde el que se dirige la monitorización y la retirada de contenidos perjudiciales para los procesos electorales. EFE/Nacho Martín

GRAF4302. DUBLÍN, 05/05/2019.- La estrategia de Facebook para evitar la desinformación en las elecciones europeas girará en torno a la detección de cuentas falsas, los convenios con verificadores externos y la gestión de la publicidad política, según ha informado la compañía de Mark Zuckerberg. En un evento organizado en el Centro de Operaciones y Datos que Facebook tienen en Dublín, la empresa ha reunido a la prensa internacional para visibilizar el espacio desde el que se dirige la monitorización y la retirada de contenidos perjudiciales para los procesos electorales. EFE/Nacho Martín / Nacho Martín (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb tot Europa atabalada i confinada pels estralls del coronavirus és necessari prendre mesures per evitar el col·lapse d’internet. Rebaixar la qualitat del vídeo va ser una de les la peticions de la Unió Europea a la qual ja es va sumar Google iniciant el procés de reducció de la seva banda ampla de Youtube per alleujar la pressió d’internet a Europa. 

Aquest diumenge ha arribat el torn de Facebook, que ha anunciat que també disminuirà la qualitat de la imatge per impedir el bloqueig de la xarxa. La xarxa social ha informat que reduirà temporalment les taxes de transmissió de vídeos a la seva plataforma i també a Instagram al continent europeu per alleujar qualsevol possible congestió a causa que milers d’europeus treballen des de casa pel brot de coronavirus. 

Gran demanda

Notícies relacionades

«Ens comprometem a treballar amb els nostres socis per gestionar qualsevol restricció d’amplada de banda durant aquest període de gran demanda, mentre assegurem que les persones puguin estar connectades utilitzant aplicacions i serveis de Facebook», va assegurar un portaveu de Facebook en un comunicat.

En una trucada amb periodistes dimecres passat, Mark Zuckerberg va explicar que a les àrees afectades pel Covid-19 el consum de Facebook, Whatsapp i Instagram està a nivells superiors que els de la nit d’Any Nou i que s’està duplicant l’ús de trucades i vídeotrucades.