crisi sanitària

Les grans promotores ajornen els pròxims dos pagaments als seus clients

El nombre de persones que poden veure's afavorits per aquesta mesura ascendeix a 12.000

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les principals promotores immobiliàries del país: Aedas HomesHabitat ImmobiliariaMetrovacesaNeinor Homes Via Célere, han acordat conjuntament ajornar el cobrament dels pròxims dos pagaments a compte dels clients que així ho desitgin. Les empreses justifiquen aquesta decisió «davant de la gravetat de la situació», assenyalen en un comunicat conjunt d’aquestes empreses. Es tracta dels pagaments dels clients que tenen un contracte de venda sobre pla, segons han precisat. El nombre de persones que es poden veure afavorides per aquesta mesura ascendeix a 12.000, precisen els promotors.

Amb aquesta iniciativa, les principals promotores de vivendes d’Espanya intenten contribuir a minimitzar, en la mesura possible, els efectes econòmics negatius que puguin estar patint els seus clients a causa de la crisi sanitària global provocada pel Covid-19. «És una iniciativa de responsabilitat i compromís social que pretén tenir un impacte positiu en les famílies».

Sense requisits

Notícies relacionades

És una iniciativa que s’ha ofert a tots els clients en procés de compra de vivenda. Destaquen les immobiliàries que «no hi ha cap requisit: els clients poden acollir-se simplement informant-nos que hi estan interessats i nosaltres ens encarreguem de gestionar l’ajornament», assenyalen. El pagament d’aquestes dues mensualitats es gestionarà per al seu ajornament al final del període de pagament. Majoritàriament el perfil de client que se’n podrà beneficiar és el de les famílies.

L’efecte de la mesura no és mínim. Tot i que la nova promoció de vivendes a Espanya es troba per sota dels estàndards que voldria el sector residencial, aquestes empreses són les principals promotores d’obra nova a Espanya. Sense anar més lluny, Aedas Homes té en marxa en aquest moment 72 promocions. Via Celere porta a terme 68 projectes de nova vivenda a Espanya que es troben igualment en diferents estats de construcció i comercialització. Així mateix, Neinor Homes té en marxa promocions en més de 35 poblacions espanyoles.