estat d'alarma

Coronavirus: el Govern garantirà les entregues de les compres per internet

El decret aprovat assenyala que «s'establiran les condicions necessàries per facilitar el transport de mercaderies»

zentauroepp52783842 glovo bcn200314205028

zentauroepp52783842 glovo bcn200314205028 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Govern, a través del Ministeri de Transports, garantirà, durant el període que duri l’estat d’alarma, les entregues dels productes que els ciutadans comprin a través d’Internet, per telèfon o per correspondència. Així s’estableix en virtut de la modificació del decret de l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus que el Consell de Ministres va aprovar en la seva reunió d’aquest dimarts i que avui dimecres publica el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

Entre les modificacions introduïdes en el text aprovat dissabte passat, figura aquesta ampliació pel que fa a la seguretat i garantia dels subministraments. Així, l’article 14 del decret de declaració de l’estat d’alarma aprovat dissabte, el referit als transports, establia en el seu apartat quart que «per resolució del Ministre de Transport, s’establiran les condicions necessàries per facilitar el transport de mercaderies a tot el territori nacional per tal de garantir el proveïment».

Notícies relacionades

En virtut de la modificació del decret aprovada aquest dimarts, aquest apartat de l’article relatiu als transports s’ha ampliat per incloure les compres a distància. D’aquesta manera, aquest apartat queda d’aquesta manera:

«Per resolució del Ministre de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana s’establiran les condicions necessàries per facilitar el transport de mercaderies a tot el territori nacional, per tal de garantir el proveïment i l’entrega de productes adquirits al comerç per internet, telefònic o correspondència».