efectes econòmics

Coronavirus: Desigual decideix el tancament temporal de totes les seves botigues a Espanya i Portugal

desigual2

desigual2

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Desigual ha decidit aquest divendres el tancament de tota la seva xarxa de botigues a Espanya des d’aquesta mateixa tarda i Portugal a partir de dilluns. La companyia ha començat ja a tancar les portes de diferents establiments de la xarxa a la Península, entre els quals les botigues més emblemàtiques de la companyia a la plaça de Catalunya i Portal de l’Àngel, a Barcelona, i Preciados o Fuencarral, a Madrid.

La mesura es pren, segons la companyia, per prioritzar la seguretat i salut dels empleats i de tota la ciutadania, «apel·lant a la responsabilitat social» de tots. 

En paral·lel, la companyia ha recomanat als seus més de 760 empleats a la seva seu corporativa, ubicada a Barcelona, la pràctica del teletreball des d’avui mateix, facilitant les eines d’accés en remot, xat i videotrucades disponibles habituals de què ja disposen tots els seus empleats d’oficines habitualment.

El tancament de botigues a Espanya i Portugal se suma al tancament d’establiment a Itàlia fixat des del 10 de març. Durant les últimes setmanes la companyia ha fet un seguiment constant de la situació als diferents mercats on té presència tant a través del seu personal d’oficina com de botiga, i atenent a les recomanacions de les autoritats governamentals i sanitàries de cada país.

Notícies relacionades

­­

A la resta de països on Desigual té presència, s’ha posat en marxa un monitoratge constant per activar les mesures ja previstes en cas que sigui necessari.