efectes del coronavirus

El Cercle d'Economia suspèn els actes públics fins després de Setmana Santa

L'entitat ha optat per cancel·lar l'agenda que tenia prevista a l'espera de com evoluciona l'expansió del coronavirus

cmontanyes43572730 javier faus180601165120

cmontanyes43572730 javier faus180601165120 / Andrea Zamorano

1
Es llegeix en minuts

El Cercle d’Economia ha optat per suspendre tots els seus actes públics fins després de Setmana Santa per l’evolució del coronavirus.

Així ho ha explicat l’economista Antón Costas, president de la Fundació Cercle d’Economia, en la presentació a Barcelona del nou llibre de l’exgovernador d’Espanya Miguel Ángel Fernández Ordóñez.

L’acte, que ha congregat només unes 40 persones, és l’últim que se celebrarà de moment, «a l’espera de com van les coses», ha dit Costas en al·lusió a l’evolució del coronavirus.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, el prestigiós fòrum d’opinió se suma a les desenes de desconvocatòries que s’estan produint pel brot víric. A Catalunya s’han multiplicat després que la Generalitat prohibís les reunions de més de 1.000 persones en espais tancats i oberts.

En aquest context també s’ha cancel·lat i posposat per a una altra data el col·loqui que havia organitzat el Círculo Ecuestre sota el títol Barcelona Capital, en el qual havien d’intervenir aquest dijous el presidents de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; el del Cercle d’Economia, Javier Faus; i el de la fira de Barcelona, Pau Relat.