més quantitat

Zuckerberg s'obre al fet que Facebook pagui impostos fora dels EUA

«Entenc que hi ha frustració sobre com les empreses tecnològiques paguen impostos a Europa», afirma

Facebook CEO Mark Zuckerberg arrives for a House Financial Services Committee hearing on Capitol Hill in Washington, Wednesday, Oct. 23, 2019, on Facebook’s impact on the financial services and housing sectors. (AP Photo/Andrew Harnik)

Facebook CEO Mark Zuckerberg arrives for a House Financial Services Committee hearing on Capitol Hill in Washington, Wednesday, Oct. 23, 2019, on Facebook’s impact on the financial services and housing sectors. (AP Photo/Andrew Harnik) / Andrew Harnik (AP)

1
Es llegeix en minuts

Mark Zuckerberg, president executiu de Facebook, s’obre al fet que la companyia nord-americana pagui més impostos a l’estranger, segons afirma ‘Político’, i que el directiu anunciarà en un discurs que espera fer aquest dissabte. «Acceptem que les reformes puguin significar que hàgim de pagar més impostos, i fer-ho en diferents llocs», proclamarà en el seu discurs de la Conferència de Seguretat de Munic, afirma.

«Acceptem que [les reformes] poden significar que hàgim de pagar més impostos i pagar-los en diferents llocs sota un nou marc», s’espera que Zuckerberg digui en un discurs en la Conferència de Seguretat de Munic.

«Entenc que hi ha frustració sobre com les empreses tecnològiques paguen impostos a Europa. També volem una reforma fiscal i m’alegra que l’OCDE estigui analitzant això».  

Notícies relacionades

El mes passat, 137 països van acordar reescriure les regles fiscals per evitar una nova guerra comercial per la multiplicació global d’impostos sobre els serveis digitals.

Fins ara, Amazon, Facebook i Google s’aprofitaven per augmentar els seus guanys pagant impostos en països amb impostos baixos, com Irlanda, sense importar on eren els seus clients. 

Temes:

Facebook