POR DEL CORONAVIRUS

Nova baixa al Mobile: Amazon

L'organització del congrés realitzarà controls de temperatura, negarà l'accés als que procedeixin de la província xinesa de Hubei i exigirà als que arribin de la resta del país que demostrin que porten fora 14 dies

Nova baixa al Mobile: Amazon

NACHO DOCE

Es llegeix en minuts

Una nova baixa. El gegant tecnològic Amazon ha anunciat aquest diumenge que s’afegeix a NvidiaEricsson LG i no acudirà al Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà del 24 al 27 de febrer a Barcelona, a causa de l’alerta sanitària mundial pel coronavirus. La baixa d’Amazon, que hi anava a particiar amb la seva divisió Amazon Web 

Services, se suma a les de l’estatunidenca Nvdia, la sueca Ericsson i la coreana LG.

«A causa del brot i les contínues preocupacions entorn del nou coronavirus, Amazon es retirarà d’exhibir i participar en el Mobile World Congress 2020, programat del 24 al 27 de febrer a Barcelona, Espanya», ha dit una portaveu d’Amazon.

Accés restringit i controls de temperatura

Els organitzadors del certamen, GSMA, que se celebra a Fira de Barcelona asseguren que han fet «tot el possible» per controlar el risc. A més, han assegurat que no permetran l’accés a la fira a viatgers que procedeixin de la província xinesa de Hubei, tots els que arribin del país asiàtic hauran de demostrar que han estat fora 14 dies abans, i realitzarà controls de temperatures.

Et pot interesar

GSMA habilitarà un telèfon gratuït 24 hores per atendre totes aquelles qüestions relacionades amb el coronavirus que plantegin els assistents al saló. Aquest número, el +34900772020, estarà operatiu del 12 al 29 de febrer i apareixerà a la part posterior de les acreditacions dels congressistes, en l’aplicació de l’MWC i en la senyalització al voltant de la Fira.

Aquesta és una de les mesures que adoptarà l’organització per ajudar a mitigar la propagació del virus en un esdeveniment que preveu atreure més de 100.000 assistents, bona part d’ells procedents d’Àsia.