El Mobile tindrà un telèfon 24 hores per atendre consultes del coronavirus

La mesura servirà per mitigar la propagació del virus en l'esdeveniment

FILE PHOTO: Signs of Qualcomm and 5G are pictured at Mobile World Congress (MWC) in Shanghai, China June 28, 2019. REUTERS/Aly Song/File Photo

FILE PHOTO: Signs of Qualcomm and 5G are pictured at Mobile World Congress (MWC) in Shanghai, China June 28, 2019. REUTERS/Aly Song/File Photo / Aly Song (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
EFE

GSMA, l’entitat organitzadora del Mobile World Congress (MWC), habilitarà un telèfon gratuït 24 hores per atendre totes aquelles qüestions relacionades amb el coronavirus que plantegin els assistents al saló, que se celebrarà del 24 al 27 de febrer a Barcelona.

Aquest número, el +34900772020, serà operatiu del 12 al 29 de febrer i apareixerà a la part posterior de les acreditacions dels congressistes, en l’aplicació del MWC i en la senyalització al voltant de la Fira.

Aquesta és una de les mesures que adoptarà l’organització per ajudar a mitigar la propagació del virus en un esdeveniment que preveu atreure més de 100.000 assistents, bona part d’ells procedents d’Àsia.

GSMA ha assegurat aquest dijous que l’impacte del coronavirus al congrés «continua sent mínim» i que se celebrarà «segons el previst».

GSMA, la patronal que agrupa les empreses de telecomunicacions de tot el món, ha explicat en un comunicat que continua monitorant i avaluant l’impacte del coronavirus al saló, que continuarà segons el planejat als recintes firals de Gran Via i Montjuïc, com també ho faran els esdeveniments paral·lels YoMo Four Years From Now (4YFN).

«Espanya, la ciutat de Barcelona i la GSMA esperen donar la benvinguda als assistents del MWC Barcelona 2020», afirmen els organitzadors del congrés, al qual aquest any no assistirà la multinacional sud-coreana LG com a mesura preventiva davant del brot de coronavirus.

Notícies relacionades

Davant aquesta situació, les administracions públiques, GSMA i les autoritats sanitàries han recalcat que mantindran «una coordinació permanent» i que s’implementaran diverses mesures per ajudar a mitigar la propagació del virus, entre les quals un consell: evitar les encaixades de mans per saludar-se.

L’organització del Mobile també posarà a disposició dels interessats guies de salut i de recomanacions higièniques als hotels i mitjans de transport de la ciutat, i assenyala que s’han donat els consells pertinents a les marques sobre com netejar i desinfectar els seus espais.