AVLO esgota la primera oferta de bitllets amb problemes a la seva web

Renfe ha tret una promoció de 10.000 bitllets de l'AVE barat a 5 euros

avlook

avlook

1
Es llegeix en minuts

La web de Renfe va esgotar la primera oferta de bitllets a cinc euros malgrat que la web de la companyia ha caigut durant una bona estona. A les 13.00 hores es van començar a vendre bitllets per a l’AVLO, l’AVE ‘low cost’ que posarà en servei el corredor d’Alta Velocitat entre Madrid i Barcelona el pròxim 6 d’abril, en vigílies de la Setmana Santa.

La web www.avlorenfe.com es va col·lapsar al cap de pocs minuts per passar a funcionar amb gran dificultat per l’allau d’entrades per comprar la promoció de 10.000 bitllets d’AVLO a 5 euros. Són 1.000 places al dia durant deu dies, que inclouran bitllets per viatjar des de la posada en marxa de l’AVLO fins a finals d’agost.

La web d’AVLO, caiguda.

Notícies relacionades

Els bitllets bàsics de l’AVE de baix cost tindran un preu d’entre 10 i 60 euros, en funció de la demanda i l’horari, si bé serà de 5 euros per als menors de 14 anys.

La companyia ferroviària comercialitza l’AVLO només per internet, a través d’una pàgina web específica, www.avlorenfe.com. No obstant, més endavant també es vendran a la web habitual de la companyia i a les taquilles de les estacions, si bé en aquest cas tindran una comissió per despeses de gestió.

Temes:

Renfe AVLO