Airbnb llança una web per alertar de festes no autoritzades

La plataforma introdueix detectors de soroll, revisions manuals de reserves i reemborsament garantit

airbnb

airbnb

1
Es llegeix en minuts

Airbnb ha anunciat la posada en marxa de noves mesures per millorar «la seguretat i la confiança» a la seva plataforma, entre les quals hi ha la instal·lació de detectors de soroll, les revisions manuals de reserves d’alt risc i el reemborsament garantit.

En un comunicat aquest dilluns, Airbnb ha detallat que ha impulsat un programa perquè els amfitrions comprin dispositius detectors de soroll per dissuadir i alertar sobre aquesta problemàtica, que afecta els veïns.

En aquest sentit, l’empresa ofereix descomptes d’entre el 45% i el 100% del preu dels dispositius, amb condicions a part per a les subscripcions, per mesurar el nivell de soroll sense gravar ni emetre sons ni converses.

Així mateix, Airbnb avaluarà de manera manual les reserves consideradesd’alt risc pels sistemes informàtics, tenint en compte la durada de la reserva i l’espai per detectar reserves que «potencialment podrien presentar problemes».

Aquesta tecnologia i avaluació manual es posarà en marxa a partir d’aquest dilluns als Estats Units, el Canadà i Mèxic, i s’expandirà a més mercats al llarg del 2020.

També ha llançat una pàgina web perquè veïns i membres de la comunitat puguin alertar de festes no autoritzades, sorolls excessius, comportament perillós, escombraries, mal aparcament i altres molèsties.

REEMBORSAMENT SI NO ESTÀ «A L’ALTURA»

Notícies relacionades

Airbnb també ha introduït el reemborsament garantit a l’hoste en el cas que l’espai «no estigui a l’altura dels estàndards», cosa que permetria canviar la reserva a un nou espai d’igual o més valor, o el reemborsament del 100% dels diners.

La garantia contempla situacions com que l’amfitrió no proporcioni un accés «raonable» a l’espai; que aquest no es correspongui amb l’anunciat; que no estigui net o sigui insegur, i que faltin serveis clau que van ser focus central de la reserva.

Temes:

Airbnb