Innovació

Aigües de BCN, CaixaBank, Naturgy, Seat i Telefónica apadrinen cinc 'start-ups'

L'aliança multisectorial Start4big presenta els cinc projectes seleccionats per a la seva primera ronda de col·laboracions

start4big

start4big / maitecruz

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto

L’aliança multisectorial Start4big ha presentat aquest dimecres les cinc ‘start-ups’ seleccionades per firmar acords de col·laboració amb Aigües de BarcelonaCaixaBankNaturgySeat i Telefónica. Els cinc projectes finalistes desenvoluparan els seus pilots en el marc d’aquestes cinc multinacionals, aprofitant les seves carteres de clients, que entre totes en sumen 380 milions a 80 països. Les ‘start-ups’ guanyadores aquest 2019 han sigut Lang.Ai, Play Flim, Séntisis Analytics, Smart IoT Labs i Unmanned Life.

Notícies relacionades

Les cinc ‘start-ups’ presentades aquest dimecres a l’històric edifici de Telefónica, al centre de Barcelona, han passat un procés de selecció en què han participat 173 projectes, el 43%, de procedència internacional. El valor afegit d’aquesta convocatòria, segons han destacat els diferents representants d’aquests ‘padrins’, és que no es limita a unir recursos, sinó que el programa Start4big combina l’experiència en la gestió de les cinc multinacionals.

El termini perquè els potencials participants de l’edició del 2020 s’inscriguin en el programa de Start4big venç el pròxim 15 de gener del 2020. A l’abril l’organització donarà a conèixer els seleccionats.