TRAJECTE BREMEN-ALACANT

Ryanair indemnitzarà amb més de 4.500 euros una passatgera per haver-li cancel·lat un vol

La companyia, que va anul·lar el viatge de la professora universitària de Castelló per una vaga general a França, va tenir coneixement amb temps del problema, però no va avisar els viatgers ni va buscar rutes alternatives

mediterraneo

mediterraneo

1
Es llegeix en minuts
N. B. B.

La catedràtica de Dret Mercantil de la Universitat Jaume I de Castelló, María Victoria Petit Lavall, ha guanyat una demanda a la companyia aèria Ryanair, que l’haurà d’indemnitzar amb 4.685 euros –més els interessos i costes legals–per la cancel·lació d’un vol, segons informa el ‘Periódico Mediterráneo’. Així ho ha determinat el Jutjat Mercantil número 1 de Castelló i ho ha confirmat la Secció Tercera de l’Audiència.

Notícies relacionades

La professora universitària i dos familiars van adquirir tres bitllets d’avió d’anada i tornada entre Alacant i Bremen amb Ryanair. L’anada va tenir lloc el dia 6 d’octubre del 2017 i la tornada estava prevista per al dia 10 d’octubre. El vol de tornada va ser cancel·lat a causa d’una vaga general prèviament convocada a França de la qual la companyia aèria demandada va tenir coneixement amb temps, notícia, no obstant, de la qual els demandants van tenir coneixement després de la seva arribada a Espanya. No van ser informats de la cancel·lació del vol fins que es trobaven ja a la porta d’embarcament.

Els afectats van haver de continuar a Alemanya dos dies i córrer amb les despeses d’allotjament. A més, la catedràtica de la Jaume I va perdre un altre vol a Zagreb el dia 11, on havia de viatjar per a una conferència en un congrés internacional. 

Temes:

Ryanair