reaccions

Foment i els hotelers alerten del risc que es cronifiquin les protestes a Catalunya

La patronal catalana i la sectorial destaquen la importància del turisme per a l'activitat econòmica i social de Barcelona

zentauroepp45821439 barcelona  09 11 2018 encuentro con el presidente de foment 181109103657

zentauroepp45821439 barcelona 09 11 2018 encuentro con el presidente de foment 181109103657

1
Es llegeix en minuts

El president de Foment del TreballJosep Sánchez Llibre, i el del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Mestre, coincideixen en la seva preocupació per la situació que viu Catalunya i la «cronificació de protestes diàries als seus carrers» i consideren que la sortida al conflicte català passa per la «negociació».

En un comunicat, Foment del Treball ha explicat que la reunió que les dues entitats van mantenir ahir va servir per tractar alguns dels principals temes que tenen a veure amb el desenvolupament de l’activitat econòmica, social i turística de la ciutat.

Notícies relacionades

En la trobada, a la qual també van assistir el director general del Gremi d’Hotels de Barcelona, Manel Casals, i el secretari general de Foment, David Tornos, es va posar en relleu la importància de la indústria per al conjunt del marc socioeconòmic de Barcelona i Catalunya.

També han destacat la necessitat que tots els agents implicats cuidin de manera constant els tributs que fan que la destinació Barcelona sigui atractiva per visitar-la, treballar-hi, invertir-hi o emprendre-hi.