Telecomunicacions

Cellnex culmina la seva ampliació amb una demanda de més de 38 vegades l'oferta

El 99,53% dels titulars dels drets han acudit a l'ampliació per 2.500 milions d'euros llançada el 8 d'octubre

cellnex

cellnex / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts

Cellnex culmina una nova i exitosa ampliació de capital. La firma de telecomunicacions tanca l’ampliació per aproximadament 2.500 milions d’euros amb una demanda d’inversors que ha superat en més de 38 vegades l’oferta, la qual cosa suposa una nova fita per a la companyia, que a l’anterior ampliació de 1.200 milions ja va registrar una demanda de 16 vegades l’oferta.

En un fet rellevant a la Comissió Nacional del Mercat de Valors, la companyia ha destacat que el 99,53% dels titulars de drets de subscripció preferent de la companyia han acudit a l’ampliació i que la demanda ha superat en 38,15 vegades el total de 86,7 milions d’accions noves de l’ampliació. Les noves accions emeses equivalen a un 29% del capital abans de l’ampliació i es preveu que iniciïn la seva negociació al mercat continu a partir del pròxim 7 de novembre. 

Segons s’indica en un comunicat, ConnecT, titular del 29,9% del capital social de Cellnex, Canada Pension Plan Investment Board (4,95%), Permian Investment Partners (0,94%), i els membres del consell d’administració i  directius que són titulars d’accions de Cellnex (0,06%), han acudit a l’ampliació de capital i han exercitat els seus compromisos de subscripció.

Notícies relacionades

Els fons procedents de l’ampliació reforçaran els recursos destinats a finançar l’adquisició de la divisió de telecomunicacions d’Arqiva –anunciada el 8 d’octubre--, així com altres projectes en cartera de Cellnex. 

Des de la seva sortida a borsa el maig de 2015, Cellnex ha anunciat inversions i compromisos d’inversió –que s’estenen fins a 2027– per valor d’aproximadament 10.800 milions d’euros, destinats a l’adquisició o construcció, als 7 països europeus on opera, de fins a 42.700 emplaçaments que se sumen als aproximadament 10.000 de què disposava la companyia en aquell moment.

Temes:

Cellnex