65 llocs de treball

Uniqlo obre la seva tercera botiga a Barcelona, a Pedralbes Center

40875181 601

40875181 601 / FERRAN NADEU (FERRAN NADEU)

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso

Uniqlo ha obert aquest dimecres la seva tercera botiga a Barcelona, a Pedralbes Centre, en plena avinguda Diagonal. Amb la nova botiga, de gairebé 1.000 metres quadrats, es creen 65 llocs de treball. 

El nou establiment del número 609 de l’avinguda Diagonal, de dues plantes, té una ubicació estratègica, entre El Corte Inglés i l’Illa Diagonal i aspira a atreure el client de la zona alta de Barcelona i voltants amb la seva oferta ‘slow fashion’ o moda de col·leccions estables.

La companyia va obrir la seva primera botiga a Espanya a Barcelona el setembre del 2017, al passeig de Gràcia, un establiment a què va seguir el novembre d’aquell mateix any la botiga al centre comercial Glòries. Recentment va obrir una ‘flagship’ o botiga de referència al carrer de Serrano de Madrid, que ha suposat un gran èxit segons la mateixa firma. Una de les claus és un producte adaptat a les baixes temperatures i que s’adapta especialment al consumidor madrileny. 

Notícies relacionades

El nou establiment de Barcelona comercialitza la col·lecció completa d’essencials per a dona, home, nens i nadó, i reserva per al local del passeig de Gràcia els articles fruit de col·laboracions i més enfocats a la moda. Malgrat que Uniqlo s’ha especialitzat en peces de vestir de disseny estable però qualitat elevada (i amb alt desenvolupament tecnològic), comença a deixar-se veure com a firma de moda i apostes estilístiques, com a prova l’acabat d’estrenar catàleg de temporada. Uniqlo, amb bons resultats econòmics, es converteix per mèrits propis i gran potencial de creixement en un competidor seriós del grup Inditex, després d’haver superat H&M en el rànquing mundial.

Uniqlo continua, així, reforçant-se a Europa, on ja opera més de 90 botigues al Regne Unit, França, Rússia, Bèlgica, Alemanya, Espanya, Països Baixos, Suècia, Dinamarca i Itàlia.