acord

Aliança de Foment amb la patronal madrilenya

El pacte amb la CEIM busca la «complicitat» dels empresaris de les dues comunitats

zentauroepp50658049 economia  foment ceim cepyme191030164646

zentauroepp50658049 economia foment ceim cepyme191030164646

1
Es llegeix en minuts

Foment del Treball i la Confederació Empresarial de Madrid-CEOE (CEIM) han acordat iniciar una relació de col·laboració i treballar conjuntament en els reptes de les empreses en innovacióinternacionalització dimensió per guanyar competitivitat i eficiència als mercats internacionals.

Així s’extreu de la trobada que han mantingut aquest dimecres els seus presidents, Josep Sánchez Llibre i Miguel Garrido, respectivament, amb el conseller d’Economia, Ocupació i Competitivitat de la Comunitat de Madrid, Miguel Giménez, ha informat la patronal catalana en un comunicat.

Tots dos han considerat essencial per a l’economia espanyola que les empreses de Madrid i Catalunya busquin la complicitat, ja que abans són col·laboradors que competidors.

Sánchez Llibre ha destacat la trobada per treballar en termes comuns com la fiscalitat competitiva i un sistema de finançament eficient per atraure inversions i talent, i ha destacat que Catalunya i Madrid aporten el 40% del PIB.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Garrido ha remarcat que Catalunya és el principal client de Madrid i la comunitat madrilenya ho és de la comunitat catalana, i ha defensat la col·laboració entre empreses perquè siguin més competitives.

Giménez ha afirmat que Madrid està al costat dels empresaris i «amb la seguretat jurídica», i ha afegit que a la comunitat madrilenya li interessa una Catalunya forta.

Temes:

Patronal