SECTOR PÚBLIC

Correus vendrà els serveis d'Endesa a les seves oficines

Les instal·lacions de l'operador postal públic serviran per a la contractació del subministrament de llum i gas

jregue26843673 oficina de correos  pineda de mar entre todos lectora carmen170914113017

jregue26843673 oficina de correos pineda de mar entre todos lectora carmen170914113017

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Les 2.396 oficines de Correus a tot Espanya comercialitzaran els serveis d’Endesa. En concret, serà possible la firma de contractes de subministrament de llum i gas. L’acord s’emmarca en la nova estratègia de Correus d’oferir nous productes i serveis a la seva xarxa d’oficines, com ara bitllets de tren de Renfe (després d’un acord conegut aquesta setmana). El nou acord complementa els acords existents per al pagament i enviament de factures als més de 10 milions de clients de la companyia energètica.

En virtut d’aquest acord, la xarxa d’oficines de Correus comercialitzarà l’oferta de serveis de llum i gas d’EndesaPer a Correus, aquest acord s’emmarca en la nova estratègia de posar a disposició d’institucions, administracions i empreses tot el potencial que ofereixen les oficines com a canal de venda per la seva capil·laritat i total cobertura territorial d’Espanya. S’ha de recordar que les oficines van rebre més de 93,5 milions de visites al llarg del 2018.

Segons Roberto Ducay, director financer i d’Expansió de Correus, aquest acord permet continuar aprofundint en l’estratègia de diversificació de productes i serveis iniciada el 2019, així com ampliar àmbits de relació entre Correus i els ciutadans.

Notícies relacionades

Endesa ha valorat precisament aquesta possibilitat per acostar-se als clients i que accedeixin a la seva oferta amb la garantia de qualitat i confiança que aporta Correus. Per a Javier Uriarte, director general de Comercialització d’Endesa, és un pas més en el nou impuls que ha pres Endesa per continuar sent la marca de referència per als espanyols a l’hora d’elegir la seva comercialitzadora de llum i gas en un context cada vegada més competitiu.

Pertanyent a la firma pública Sociedad Española de Participaciones Industriales (Sepi), Correus forma part d’un hòlding empresarial que inclou un total de 15 empreses públiques de forma directa i majoritària. Actualment, l’entitat està submergida en una estratègia d’internacionalització, sostenibilitat i transformació digital. Els seus més de 51.000 professionals donen servei cada dia a través dels seus gairebé 8.700 punts d’accés amb més de 1.700 unitats de repartiment i distribueixen prop d’11 milions d’enviaments diàriament a totes les llars, empreses i institucions. Ara, també, a través de les seves filials Correus Express, Nexea o Telecom.

Temes:

Correus