disturbis

Pimec condemna els «actes vandàlics» de «grups reduïts de manifestants»

La patronal de pimes desvincula la violència de la resta de «mobilitzacions pacífiques»

pimec

pimec

1
Es llegeix en minuts

Pimec ha rebutjat aquest dimecres els «actes vandàlics» duts a terme per «grups reduïts de manifestants» contra els comerços durant les protestes contra la sentència del procés a Barcelona i altres ciutats de Catalunya.

La patronal ha assegurat en un comunicat que aquests disturbis, com els que van tenir lloc ahir a la nit a Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida, han provocat destrosses en negocis i talls de circulació, que han impedit que la gent «es pugui desplaçar lliurement».

Notícies relacionades

Pimec, presidida per Josep González, ha condemnat aquests «actes vandàlics» tot i que els ha separat de la resta de mobilitzacions «pacífiques» que s’han produït des de dilluns i ha recordat que lamenta la «judicialització del conflicte polític» i la «magnitud» de la sentència dictada pelTribunal Suprem.

«Pimec entén i respecta el lliure dret a manifestació, en el marc d’una resposta cívica i pacífica. Així mateix, rebutja tota actuació de caràcter violent que atempti contra la integritat dels establiments comercials o impedeixin el seu normal funcionament», ha reiterat la patronal.