MOBILITAT

El 'motosharing' de Cabify, Movo, desembarca a Barcelona

El preu del servei és d'1 euro els primers cinc minuts i de 0,20 euros la resta

movo

movo

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras

Un nou operador de 'motosharing' aterra a Barcelona. Des de fa pocs dies, les motos de Movo, ‘start-up’ de Cabify, ja es poden llogar, utilitzar i aparcar en una gran part de Barcelona.

La companyia ha confirmat a aquest diari el llançament del servei aquest dimecres, que s’afegeix a una àmplia oferta d’operadors com araeCooltraYego Acciona. En total, la firma ha distribuït per la ciutat una flota de 500 motos elèctriques, i incrementarà aquesta xifra "de forma gradual en funció de la demanda dels usuaris i, com sempre, adaptant-se a la normativa local", van destacar fonts de l’empresa.

El llançament, a més, arriba amb novetat. Els usuaris podran llogar les motos les 24 hores del dia tant des de l’‘app’ de Movo com de la de Cabify. Es tracta de vehicles elèctrics, la potència dels quals equival a 50 cc, i que arriben a una velocitat màxima de 50 km/h. Per ser-ne usuari és necessari tenir carnet de conduir, i cada vehicle compta amb dos cascos.

Notícies relacionades

L’empresa destaca que la tarifa d’aquest nou servei de motos tindrà "preus accessibles" per a tots els ciutadans i els visitants de Barcelona: per 1 euro les motos elèctriques de la companyia podran viatjar durant 5 minuts, i per tant la tarifa és de 0,20 euros per minut. "D’aquesta manera, Movo es converteix en l’operador de micromobilitat compartida amb el preu per minut més assequible i accessible per als usuaris", va destacar la firma. Ecooltra costa 0,26 euros per minut; Yego, 0,25 euros per minut, i Acciona motosharing, 0,25 euros el minut, tot i que totes tres ofereixen paquets de minuts amb descomptes.

Movo compta amb serveis de lloguer de vehicles a Madrid (motos i patinets), Màlaga (patinets) i València (patinets), a més de les motos de Barcelona. A Barcelona, de moment, només ha posat en circulació les seves motos.

Temes:

Motos