INVERSIONS

Pronovias adquireix la companyia holandesa de moda nupcial Ladybird

zentauroepp47918040 barcelona  spain   april 26  maria bages  devon winsdor  bla190427132451

zentauroepp47918040 barcelona spain april 26 maria bages devon winsdor bla190427132451 / Jordi Vidal

1
Es llegeix en minuts

El grup de moda nupcial Pronovias, controlat en un 90% pel fons britànic BC Partners, ha adquirit el 100% de la companyia alemanya de moda nupcial Ladybird, segons ha informat aquest dimarts la companyia. L’operació, l’import de la qual no s’ha donat a conèixer, s’ha canalitzat a través de la participació de BC Partners a Pronòvies Group.

Fonts de Pronovias han necessitat a Efe que el fins ara amo d’aquesta empresa, Olaf van den Brink, reinvertirà en la firma per convertir-se en accionista minoritari.

Ladybird dissenya i confecciona vestits de núvia i de còctel que es distribueixen al centre, el nord i l’est d’Europa, tot i que és líder al nord del continent. "L’adquisició de Ladybird reforçarà el lideratge de Pronovias a Europa en el sector nupcial", ha assegurat Pronovias en un comunicat.

La consellera delegada de la companyia, Amandine Ohayon, ha destacat que Pronovias i Ladybird són complementàries "des d’una perspectiva geogràfica i de producte". El president de Pronovias Group, Jean-Baptiste Wautier, ha dit que la compra d’aquesta empresa "suposa una altra fita en la història de Pronovias i un magnífic exemple del recolzament que presta BC Partners per incrementar les seves societats en cartera a través de compres selectives i altament estratègiques".

Notícies relacionades

Ladybird té la seva seu a Huizen (Països Baixos) i va ser fundada el 1970 amb el nom de Sarlini. En juliol del 2017 el fons de capital risc britànic BC Partners va comprar el 100% del capital de Pronovias al seu fundador i fins aleshores únic propietari Alberto Palatchi per 550 milions d’euros.

Pronovias és líder mundial en moda nupcial i els seus vestits es venen a les seves 46 botigues pròpies i en 3.800 punts de venda independents. El grup nupcial no ha donat a conèixer xifres de facturació ni del 2017 ni del 2018, i les últimes dades conegudes són del 2016, quan va facturar 164 milions, han explicat a Efe fonts de l’empresa.

Temes:

Pronovias